Tuotteet hakusanalla punainen rind (9)

Naudan häntä

Naudan häntä

Naudan häntä tunnetaan sen rikkaasta, geelimäisestä lihastaan, joka on täydellinen hauduttamiseen ja hitaasti kypsennettäviin resepteihin. Se antaa syvän, suolaisen maun ruokiin, kuten naudan häntäpadalle. Sen ainutlaatuinen rakenne lisää ylimääräisen ulottuvuuden täyteläisiin aterioihin. Direct Meat Service Sverige AB:llä varmistamme, että jokainen naudan hännän pala käsitellään huolellisesti sen luonnollisen maun ja ravintoarvon säilyttämiseksi, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaikille kulinaarisille harrastajille. Tutustu naudan hännän rikkaaseen makuun, leikkuupalaan, joka lupaa nostaa kulinaariset luomuksesi uudelle tasolle. Tämä leikkuupala on täydellinen niille, jotka arvostavat hitaasti kypsentämisen taidetta, jolloin maut sulautuvat ja kehittyvät ajan myötä. Olitpa sitten ammattikokki tai kotikokki, tämä leikkuupala tarjoaa täydellisen tasapainon maun ja rakenteen välillä, mikä tekee siitä luotettavan valinnan herkulliseen ateriaan. Luota sitoutumiseemme laatuun ja nauti premium-naudan leikkuujemme poikkeuksellisesta mausta.
Härkäfilee

Härkäfilee

Filet de bœuf on suosittu valinta lihansyöjille, sillä se tarjoaa murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka kohottavat suosikkiruokiasi. Tämä filee on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, mikä takaa poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Se on täydellinen grillaukseen, paistamiseen ja hauduttamiseen. Saatavilla eri kokoisina, Filet de bœuf on ihanteellinen sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Sen käytännöllinen pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelijakokki, tämä filet de bœuf on välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Vasikkaliha

Vasikkaliha

Vasikka - teurastusliha
Ylälaita

Ylälaita

Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Alkuperä: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja pakastettu -18º Laji: Nautakarja Laatu: Korkealaatuista naudanlihaa Säilyvyysaika: Jäähdytetty 120 päivää / Pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per kappale: 1,75 - 2,20 kg Kaliberi: Ei kaliberia
Naudan Omasum

Naudan Omasum

Pakastettu naudan omasum Alkuperä EU, Etelä-Amerikka
Kasvikuituja

Kasvikuituja

SARL SOLUTIONS tarjoaa sinulle valikoiman ELITIS, OMEXCO ja EIJFFINGER -seinäverhouksia. Kasvikuiduista valmistettu ja nykyaikaisella tyylillä, ne kohottavat sisustustasi.
Pihvikappale

Pihvikappale

Steak Cut -pussi 2,5 kg
Côtes semi-viandes

Côtes semi-viandes

Puoliraaka-liharibsit ovat suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka nostavat suosikkiruokasi uudelle tasolle. Nämä ribsit on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, taaten poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Ne sopivat täydellisesti grillaukseen, paistamiseen ja haudutettuihin ruokiin. Saatavilla eri kokoisina, puoliraaka-liharibsit ovat ihanteellisia sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Kätevä pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelija, nämä puoliraaka-liharibsit ovat ehdoton valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Paahdettu naudanliha

Paahdettu naudanliha

Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkuntt: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötila: Jäähdytetty -1º/+2º, pakastettu -18º Lajit: Naudanliha Laatu: Korkealaatuinen naudanliha Säilyvyys: Jäähdytetty 120 päivää, pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per pala: 3,5 - 6,0 kg Kaliberi: 3,5 - 4,0 kg - 4 - 5 kg ja +5 kg